Hodnocení obchodu

5,0 44 hodnocení
5
44x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Kamila Říhová | 15.6.2024
Super domluva , rychle dodani, kvalitni material
TS Avatar autora Tereza Sklenářová | 12.6.2024
Od Barci mám už několik triček, s krátkým i dlouhým rukávem a musím říct, že jiná uz nechci! Naprosto precizní šití plus skvely osobní přístup - upraví tricko dle vašich představ, splní vám každé přání, a tak se podílíte vlastně na tvorbě svého nového kousku trošku i vy sami :)) A výsledky stojí za to😍 kromě triček mám od Bary i kratasy a opět nemůžu jinak, než chválit y chválit, chválit! Lepší jsem na sobě opravdu neměla, jsou obrovsky pohodle a navíc krásné 😊
S Avatar autora Simona K. | 5.6.2024
Maximální spokojenost. Od paní Barunky mám již tři skvělá a velmi kvalitní trika, která se každému moc líbí. A nyní mi na zakázku dle přání upravovala rukávy u jednoho trika s eshopu a opět odvedla skvělou práci. Triko díky ní získalo nový krásný vzhled a hlavně praktické rukávky, které mu chyběly. Opravdu mám z něj velkou radost, jak se to vydařilo a bude též patřit k mým oblíbeným. Moc děkuji za velkou ochotu a vstřícnost, které si velmi vážím. Určitě doporučuji všem, kdo si potrpí na krásné, kvalitní a hlavně padnoucí oblečení. Mám již do budoucna vybrané další krásné kousky do svého šatníku. Ať se Vám Barunko i nadále daří! :-)
BL Avatar autora Barbora Lohrová (Administrátor) 5.6.2024
Moc Vám děkuji. Obj. 2024000052
P Avatar autora Petra | 3.6.2024
Tričko je moc krásné, sedí výborně. Jednání bylo bezproblémové, rychlé a vstřícné. Děkuji moc.
R Avatar autora Romča O. | 15.5.2024
Oblečení od Báry mne na první pohled zaujalo ☺️ Bála jsem se ale objednávky přes net kvůli velikostem. Bára je však velice ochotná a radila mi dle potřeby. V tuhle chvíli mám doma krásné a skvěle padnoucí triko Ariana s madeirou a dámský svetr Black, který mne okouzlil střihem jak k riflím, tak sukni. Po vybalení svetru jsem byla ohromena ještě jednou materiálem, který je na dotek naprosto úžasný 🤩 v tuhle chvíli mám objednány ještě další kousky a nemohu se dočkat ☺️ moc děkuji za konzultaci a krásnou práci, kterou děláte s láskou ❤️
BL Avatar autora Barbora Lohrová (Administrátor) 15.5.2024
Moc děkuji, Romčo obj. 2024000039
TS Avatar autora Tereza Sklenářová | 12.5.2024
Moc krásný kousek 😊 heboucke tricko s krásným motivem a bezva střihem !
VD Avatar autora Vendula Dušková | 3.5.2024
Velká spokojenost, všechno podle mého přání a rychle a trika jsou po mnoha vyprání stále krásná, moc doporučuji.
RM Avatar autora René Michnerová | 30.10.2023
T Avatar autora Tereza | 12.10.2023
Moc krásná trička s dlouhým rukávem. Obrovská spokojenost - precizní práce a krásné barvy i střih. Děkuji 🙂
BL Avatar autora Barbora Lohrová (Administrátor) 30.10.2023
Moc děkuji, Terezko Obj. 2023000059
RM Avatar autora Romana Mollerová | 4.8.2023
Z Avatar autora Zuzka R. | 16.6.2023
Po rozbalení balíčku, jsem měla skutečně velkou radost. Dostaly se mi do ruky parádní šaty. 😍 Mají krásný vzor, skvěle mi padnou a ten materiál - pohádka. 🥰 Možnost střihu na míru je supr. 👍Oceňuji velmi rychlé dodání (ušiti), vstřícné jednání i komunikaci ještě před samotnou objednávkou. Moc děkuji a vřele všem doporučuji!! ☺🌺🍀
K Avatar autora Kristýna | 19.5.2023
Skvělé šaty, skvělá komunikace a rychlost dodání. Určitě doporučuji 👍.
Avatar autora Jana Řehounková | 25.3.2023
Moc děkuji za krásné šatičky! Jsou úžasné, padnou skvěle. Bára je moc příjemná, ochotná a vstřícná. Vzorky látek jako bonus jsou velké lákadlo, asi začínám šetřit na další kousky.
BL Avatar autora Barbora Lohrová (Administrátor) 25.3.2023
Děkuji za hodnocení a omlouvám se za chaos a komplikace v automatické výzvě k hodnocení. Ať se šaty dobře nosí .obj. 2023000021
LJ Avatar autora Lenka Jähnke | 22.3.2023
Od Báry objednávám opakovaně, neboť jsem spokojená s vysokou kvalitou látek i precizním zpracováním střihu. Vždy je s ní perfektní komunikace a není problém cokoliv upravit dle mého přání.
VD Avatar autora Vendula Dušková | 16.3.2023
Velká spokojenost se všemi 3 tričky, které jsem si nechala ušít, krásné látky, paní mi poradila, jak se změřit, aby mě tričko padlo jako ulité a povedlo se, sedí mi úplně přesně. Ušití rychle. Komunikace i šití na zakázku, velmi doporučuji.
MT Avatar autora Martina Toušová | 26.2.2023
Bára je skvělá, děkuji za velmi kvalitní práci a rychlé doručení.
R Avatar autora Radi | 29.1.2023
Objednala jsem opakovaně, jsem moc spokojená. Oblečení je z kvalitní látky a barevné dětské potisky jsou krásné a barvy drží. Bára i mile komunikuje, snaží se pomoct, když si s něčím nevíte rady, sloučí objednávku. Dokonce kvůli nám dala na e-shop možnost objednat ještě o číslo větší velikost. :)
ŠH Avatar autora Šárka Hejkrlíková | 27.1.2023
Vše ok.Rychla domluva a dodání.
Avatar autora Marketa Štochlova | 5.1.2023
Vse ok. Domluva dodani vse naprosto bleskove. A tricko je skvele :)
EV Avatar autora Eva Valouchová | 25.11.2022
Mile jednani, skvela komunikace, rychle dodani, obrovska radost pri rozbaleni :)